LA COVID-19

Concurs de creditors

Aquesta pandèmia que ha arribat al nostre país d’una forma agressiva i feroç està afectant diferents àmbits de la nostra realitat diària.

El nostre objectiu com a assessorsés intentar guiar-los pel millor camí i portar-los a aconseguir superar aquesta crisi de la forma més adequada i rendible per a la seva organització.

Existeixen determinats indicadors que poden tenir en compte per a veure en quina situació ens trobem, abans d’incórrer en responsabilitats que podrien generar-se de cara als administradors de les companyies afectades.

El concurs de creditors

Com saber si devem o no pensar a sol·licitar concurs de creditors.

Caldrà presentar concurs de creditors quan la companyia es trobi en situació d’insolvència, la Llei Concursal ens diu que una empresa es troba en estat d’insolvència quan el deutor no pot complir regularment les seves obligacions exigibles.

No obstant això, no sempre el concurs de creditors és la solució o la sortida a aquesta a crisi.

Posi’s en contacte amb els nostres professionals i li indicarem, en funció de les seves circumstàncies particulars, com és la millor solució i quins són els passos a seguir per a sortir d’aquesta situació sense responsabilitats.

Lucre cessant d’empresa afectada per la Covid-19

La situació que està travessant el nostre país, les nostres empreses, no té precedents. En conseqüència, no sols està sorgint nova normativa sobre aquest tema, sinó que hem d’estar atents a les possibilitats que com a empresaris devem o podem reclamar com a titulars de determinades pòlisses d’assegurança de danys (Llei 50/1980 del contracte d’assegurança), que ens donen dret a sol·licitar el lucre cessant ocasionat per la pèrdua de beneficis ocorreguda per la interrupció de la nostra activitat com a causa d’una contingència determinada.

Si desitja saber que opcions té, no dubti a contactar amb els nostres professionals que li indicaran com és la ruta a seguir, recordi que és indispensable presentar informes econòmics elaborats per professionals degudament qualificats, que determinin la situació de la seva empresa i l’afectació real que ha tingut a conseqüència de la pandèmia per a poder presentar la reclamació a la companyia d’assegurances.

També és fonamental que aquestes pòlisses es trobessin contractades abans de l’arribada d’aquesta Pandèmia al nostre país.

Desplaça cap amunt