Dret de Família a Barcelona

Explica'ns el teu cas

A Bilanx treballem amb advocats especialitzats a Dret de Família a Barcelona que s’encarreguen d’oferir el millor assessorament i representació legal en temes relacionats amb divorcis, separacions, custòdia de fills, pensions alimentàries, entre d’altres. El nostre objectiu principal és protegir els interessos de les persones que ens trien i garantir el benestar de tots els membres de la família.

Serveis de Dret de Família Barcelona

El nostre equip de professionals en Dret de Família a Barcelona es caracteritza per l’experiència i l’especialització en diferents aspectes del Dret de Família. A més, brindem atenció personalitzada i el seguiment constant de cada cas.
Treballem a:

SEPARACIÓ/DIVORCI I RUPTURA PARELLA DE FET

Oferim assessorament i representació en assumptes relacionats amb la seva separació o divorci, així com els efectes que s’hagin d’instaurar si es tracta d’una ruptura de parella de fet, guarda dels fills, règim de visites, pensió d’aliments i pensió compensatòria. Així mateix, prestem els nostres serveis tant en matèria de liquidació del règim econòmic matrimonial, ja sigui de separació de béns com la dissolució de la societat de guanys.

GUARDA DELS FILLS, PENSIÓ D’ALIMENTS I RÈGIM DE VISITES

Ajudem els nostres clients a negociar el seu conveni de separació/divorci o ruptura parella de fet, així com el Pla de Parentalitat obligatori a Catalunya quan hi ha fills menors d’edat, així mateix el representem en el procés contenciós de no ser possible assolir un acord mutu. També podem representar els nostres clients en casos de modificació de mesures ja adoptades si les circumstàncies canvien amb el temps o de manera sobrevinguda.

PENSIÓ COMPENSATÒRIA I INDEMNITZACIÓ PER RAÓ DE DEDICACIÓ A LA LLAR I A LA FAMÍLIA

T’assessorem quant als requisits i les circumstàncies que s’han de reunir per sol·licitar-les i t’ajudem a quantificar-les.

Adopció

Serveis d’assessorament i representació en casos d’adopció, tant per a pares adoptius com per a aquells que volen donar en adopció el fill. Treballem per assegurar-nos que es prenguin decisions informades i justes en cada cas d’adopció.

RECLAMACIONS PATERNO-FILIALS:

En casos on no s’han complert els drets i les obligacions en la relació entre pares i fills, realitzem l’assessorament corresponent amb l’objectiu de reclamar els teus drets.

INCAPACITACIONS, TUTELES I INGRESSOS NO VOLUNTARIS:

Quan un membre de la família necessita protecció legal addicional, els nostres advocats especialistes en dret de família us presten la tutela necessària per assegurar la vostra seguretat i benestar.

Testaments, herències i successions:

A Bilanx, t’assessorem en el moment d’atorgar el teu testament, i donem cobertura als teus dubtes sobre això ja sigui pel que fa a la llegítima, llegats, institució d’hereus, successió de l’empresa familiar.

També fem actes declaració d’hereus abintestat, així com escriptures de manifestació i acceptació d’herència.

Gestació subrogada

Si esteu considerant l’opció de gestació subrogada, els nostres advocats us poden guiar en el procés legal per assegurar-vos que tot estigui en ordre i que els vostres drets siguin protegits.

Què és el dret de família?

El dret de família és una branca del dret civil que s’ocupa de regular les relacions personals i patrimonials entre membres d’una família. L’objectiu del dret de família és garantir la protecció i el benestar dels membres de la família, especialment dels que es troben en situació de vulnerabilitat, com ara els menors d’edat i les persones dependents. A Bilanx, l’equip d’advocats especialitzats en dret de família assessora i representa les persones que ens escullen en processos judicials o extrajudicials per resoldre conflictes o establir acords en assumptes familiars.

Advocat Dret de Família a Bilanx

Si esteu travessant per una situació legal complicada, no dubteu a contactar-nos. Entenem que els processos legals poden ser desgastants. Tot i això, el nostre compromís és protegir els drets dels qui ens trien. A Bilanx ens enfoquem a resoldre totes les consultes que puguin sorgir.

Preguntes Freqüents sobre dret de família

És recomanable cercar assessorament d’un advocat especialitzat en dret de família quan t’enfrontis a situacions legals relacionades amb el matrimoni, la separació, el divorci, la custòdia dels fills, l’adopció, la pensió alimentària, una herència, entre d’altres. Un advocat amb experiència en dret de família us pot guiar en el procés i assegurar que els vostres drets i els de la vostra família estiguin protegits.

La separació és un procés legal mitjançant el qual se suspenen les obligacions matrimonials i s’estableixen acords respecte de la custòdia dels fills, la pensió alimentària i la divisió de béns. A diferència del divorci, la separació no dissol l’enllaç matrimonial, per la qual cosa les persones separades no es poden tornar a casar. En canvi, el divorci és un procés legal que posa fi al matrimoni i permet a les parts tornar a casar-se en el futur si així ho desitgen.

La guarda dels fills en un procés de divorci pot ésser determinada per un acord entre les parts o per una decisió del jutge en cas que no s’arribi a un acord. L’objectiu principal és garantir el benestar i la protecció dels menors involucrats. Per això, es tenen en compte factors com el vincle emocional amb els pares, les condicions de vida i econòmiques, i la capacitat de cada progenitor per atendre les necessitats dels fills.

Si un dels progenitors no compleix el pagament de la pensió alimentària acordada, es poden emprendre accions legals per exigir el compliment daquesta obligació. Un advocat especialitzat en dret de família et pot ajudar a iniciar un procés judicial per reclamar els pagaments endarrerits i assegurar que es compleixi l’obligació de manutenció en el futur.

Sí, és possible modificar un testament prèviament redactat. Per fer-ho, podeu redactar un nou testament que substitueixi l’anterior o realitzar addicions o modificacions a través d’un document anomenat codicil. És important comptar amb l‟assessoria d‟un advocat especialitzat en dret de família per assegurar que les modificacions siguin vàlides i legals.

Desplaça cap amunt