DRET CIVIL Barcelona

Explica'ns el teu cas

A Bilanx som un bufet d’advocats especialitzat en dret civil a Barcelona. El nostre equip d’advocats altament capacitats s’enfoca a oferir solucions legals integrals i efectives a clients que busquen assessorament legal en una àmplia varietat d’assumptes civils.

Serveis de Dret Civil Barcelona

Oferim una àmplia gamma de serveis en dret civil, que inclouen:

Assessorament en matèria de contractes

Des de la redacció i revisió de contractes fins a la resolució de conflictes relacionats amb aquests, el nostre equip d’advocats experts en dret civil guia els nostres clients al llarg de tot el procés.

Resolució de disputes civils

Si sorgeix algun conflicte relacionat amb una qüestió civil, el nostre equip d’advocats especialitzats en dret civil pot ajudar els nostres clients a resoldre la situació de manera eficient i efectiva.

Responsabilitat civil

Si els nostres clients enfronten una reclamació per responsabilitat civil, proporcionem assessorament legal a totes les etapes del procés, des de la investigació fins a la resolució de la reclamació.

Dret de família

Davant de divorcis, separacions o guarda, el nostre equip d’advocats especialitzats en dret civil pot proporcionar solucions legals adaptades a les vostres necessitats específiques.

Herències i successions

Si els nostres clients necessiten assessorament legal en temes d’herències i de successions, els nostres advocats experts en dret civil poden proporcionar solucions legals efectives per garantir que els seus interessos estiguin protegits.

Drets reals

Oferim orientació i suport legal en qüestions relacionades amb els drets i les obligacions que sorgeixen de la possessió, ús i gaudi de béns immobles.

Què és el Dret Civil?

El dret civil és una branca del dret que s’enfoca a regular les relacions jurídiques entre persones privades i els béns que els pertanyen. Aquesta branca del dret inclou una àmplia gamma d’assumptes, incloent-hi el dret de família, el dret de successions, el dret de propietat i el dret d’obligacions.

L’objectiu principal del dret civil és protegir els drets i les llibertats de les persones en les relacions privades. El dret civil estableix les regles per a les relacions entre individus, incloent-hi contractes, arrendaments, compravendes, entre d’altres. A més, el dret civil també estableix les regles per a la cura i la protecció dels béns i els patrimonis de les persones.

L’objectiu és garantir la protecció dels drets individuals i regular les relacions entre persones privades. A Bilanx, el nostre equip de advocats experts en dret civil a Barcelona pot brindar assessorament legal en una àmplia varietat d’assumptes civils, des de contractes fins a disputes civils i dret de família.

Per què escollir el nostre despatx d'advocats en dret civil a Barcelona?

A Bilanx som un bufet d’advocats especialitzat en dret civil a Barcelona i brindem als nostres clients un servei d’alta qualitat i solucions legals efectives per a les seves necessitats civils específiques.

El nostre equip d’advocats experts en dret civil té una àmplia experiència al mercat jurídic de Barcelona, cosa que ens permet brindar als nostres clients un assessorament legal especialitzat i un avantatge competitiu en qualsevol assumpte civil.

Si cerques un grup d’advocats experts en Dret Civil a Barcelona, pots optar per la nostra signatura de professionals. Escollir Bilanx equival a seleccionar un conjunt d’advocats altament qualificats.

Preguntes freqüents sobre dret civil

L’assessorament legal en responsabilitat civil és necessari quan una persona és responsable de causar danys a una altra, ja sigui per negligència, imprudència o incompliment d’una obligació. Un advocat especialitzat en dret civil pot ajudar a determinar la responsabilitat i cercar la indemnització adequada per a les parts afectades.

En un procés de divorci o separació, un advocat especialitzat en dret civil pot assessorar les parts involucrades sobre els seus drets i obligacions, intervenir en la negociació d’acords de custòdia i manutenció, i representar el client en procediments judicials si cal.

Un advocat en dret civil pot ajudar en la redacció i la revisió de contractes, assegurant que s’ajustin a la legislació vigent, que les parts involucrades estiguin protegides i que els termes i condicions del contracte siguin clars i comprensibles per a tothom. A més a més, un advocat pot assessorar sobre possibles riscos i conseqüències de cada clàusula contractual.

Si enfronteu una disputa relacionada amb drets reals, el primer que heu de fer és buscar l’assessorament d’un advocat especialitzat en dret civil. Aquest professional avaluarà el cas i us ajudarà a determinar la millor estratègia legal a seguir, ja sigui mitjançant negociacions extrajudicials o representació en un procés judicial.

En gestionar una herència o successió, és important tenir en compte aspectes com la identificació i valoració dels béns del difunt, el pagament de deutes i càrregues, la distribució dels béns segons la llei o el testament, i la liquidació d’impostos relacionats. En gestionar una herència o successió, és important tenir en compte aspectes com la identificació i valoració dels béns del difunt, el pagament de deutes i càrregues, la distribució dels béns segons la llei o el testament, i la liquidació d’impostos relacionats.

Desplaça cap amunt